ZEIL ARRANGEMENTEN TIPS

Een bijzonder zeiluitje beleven met een  groep? Kijk op Zeiltrips.nl
Zoek arangement


BusinessSailing .nl

 
Zeilgids.nl > Sitetips

Top : Zeilmakerij

Links:
En van de toonaangevende zeilmakerijen van Europa in Grouw.
All-round zeilmaker word je niet zomaar. Daarvoor is een brede expertise en jarenlange ervaring nodig. Den Boer Sails heeft die expertise en ervaring ruimschoots in huis.
Al onze producten worden met de hand vervaardigd door de beste zeilmakers van Midden Nederland. Wij zitten in Loosdrecht.
iSails is een internetwinkel voor zeilen en tuigage. U kunt bij ons terecht voor o.a. uw nieuwe Grootzeil, Genua, Spinnaker en Gennaker. Alle producten worden alleen direct via internet verkocht. Zelfs maatwerk. En dat is nieuw in de zeilwereld. Daarnaast werken wij voortdurend aan nieuwe innovatieve producten.
U wilt zich breed orienteren en goed kunnen vergelijken. U bent gebaat bij een all-round scheepstuiger / zeilmaker die met u meedenkt. Dan kunt u daarvoor bij ons in Volendam wel degelijk terecht.
JELCKO zeilmakerij & stoffeerderij is gespecialiseerd in buiskappen, achtertenten, zeilhuiken, rolfokhoezen, bimini's, cabriokappen, spatzeilen, bootstoffering, etcetera. JELCKO staat garant voor kwaliteit en service.
nieuwe en gebruikte zeilen, op maat gemaakt

Volgende 7 links!
Home | Uw site toevoegen  | Info