ZEIL ARRANGEMENTEN TIPS

Een bijzonder zeiluitje beleven met een  groep? Kijk op Zeiltrips.nl
Zoek arangement


BusinessSailing .nl

 
Zeilgids.nl > Sitetips

Top : Zeilschool : Friesland : Page 2

Links:
Krekt oer 't Wetter de vaarschool waar u als volwassene snel en doeltreffend zelfstandig leert varen op de Friese Meren.
Watersportcentrum 't Garijp is sinds 1969 een toonaangevende ANWB zeilschool midden in het Friese merengebied. Dit vanwege o.a. de goede zeilinstructie, geweldige ligging t.o.v. het Sneekermeer, goede keuken en gekwalificeerde leiding
Op het gebied van een gevarieerde en instructieve watersportvakantie probeert De Bird in Heeg al meer dan 35 jaar het beste te bieden - d.w.z. geen standaardpakket, maar diverse mogelijkheden, aangepast aan de wensen van onze gasten.
Zeilschool 't Stekelbaarsje, opgericht in 1964, ligt in Elahuizen aan de Fluessen en is vooral bekend om de speciale weken voor jeugd van 8 tot 14 jaar.
Zeilkamp aan de Kaag en in Friesland.
Wil je een beregezellige actieve vakantie, een ontspannen vakantie, een spoedcursus zeilen of een combinatie ervan? In Sneek kan het allemaal.
Je kunt bij ons terecht voor vele verschillende zeilcursussen, het huren van een kajuitzeiljacht en een vakantiebungalow aan het water.


Vorige 7 links!
Volgende 7 links!
Home | Uw site toevoegen  | Info