ZEIL ARRANGEMENTEN TIPS

Een bijzonder zeiluitje beleven met een  groep? Kijk op Zeiltrips.nl
Zoek arangement


BusinessSailing .nl

 
Zeilgids.nl > Sitetips

Top : Zeilschool : Noord Holland

Links:
zeilschool noord holland
De Seamaster zeilschool van ASH biedt aan een ieder de juiste zeilopleiding op maat. Geen standaard zeilles, maar een persoonlijke op uw wensen, kennis en kunde afgestemde zeiltraining met onmiddellijk resultaat.Voor de prilste beginner tot en met de verst gevorderde. Bezoek onze website voor een overzicht van het complete cursus aanbod. Of mail/bel vrijblijvend voor meer vrijblijvende informatie.
ASH biedt een zeer breed scala aan zeilopleidingen op maat op kajuit en open kieljachten volgens het beproefde Seamaster principe aan de prilste beginner tot de verst gevorderde. Niets is onmogelijk! Bezoek onze site en bekijk de mogelijkheden of mail of bel ons voor een vrijblijvend advies.
"Genieten - educatie - trainingen" en dat door middel van teambuilding, zeilevenementen, theorie en praktijk cursussen op alle schepen voor de pleziervaart, waddentochten en "blauw water" charters. Blue Sail Schipper is Remco Voorneveld.
Wilt u extra zeilen bijzetten om uw resultaten te verbeteren? Uw team extra motiveren of de relatie met uw opdrachtgevers intensiveren? Dan is zakelijk zeilen een even attractieve als effectieve optie. Bset combineert zeilen en zaken doen. Van personeels trainingen voor managementteams, projectteams tot bedrijfsevents voor uw relaties, klanten of medewerkers. In de vorm van een één- of meerdaags programma's en desgewenst samengesteld op basis van uw mensen, wensen en doelstellingen.
van startpakket tot zeezeilen met zeer ervaren zeilers.
De Zwerfzeiler organiseert zeillessen en zeiltochten voor volwassen in Noord-Holland, Spaarndam en Friesland. De gebruikte boten zijn Valken. We hebben er slechts vier, zijn dus relatief klein en kunnen daarom een persoonlijke aanpak en veel persoonlijke aandacht garanderen.

Volgende 7 links!
Home | Uw site toevoegen  | Info