ZEIL ARRANGEMENTEN TIPS

Een bijzonder zeiluitje beleven met een  groep? Kijk op Zeiltrips.nl
Zoek arangement


BusinessSailing .nl

 
Zeilgids.nl > Sitetips

Top : Zeilschool : Zuid Holland

Links:
zeilschool zuid holland
U heeft geen boot, u heeft een boot maar u durft de zee nog niet op, u heeft een boot maar geen bemanning... Drie goede redenen om eens nader kennis te maken met de Club Zeezeilers Twellegea.
Als je tussen de 9 en 17 jaar oud bent is de Brielse Zeilschool is dé zeilschool voor jou ! We hebben allerlei leuke zeilcursussen van een zeer hoog niveau.
De Kaag Watersport Academy & Groepsaccommodatie ligt op een unieke lokatie in het dorpje Kaag en is alleen per pont te bereiken.
Demarage Zeil Centrum is centraal gelegen in de schitterende Zeeuwse Delta en is een professionele (CWO) zeilschool waar u ook terecht kunt voor het huren van goed uitgeruste kajuitzeiljachten. Hiernaast worden er on-line cursussen aangeboden voor het behalen van uw Vaarbewijs en marifoon certificaat. Ook kunnen er keuringen worden verzorgt ten behoeve van de aan- of verkoop van uw jacht.
Maasvlakte: natuurlijk kost het wat, maar daarvoor krijg je ook de meest realistische training die er is: reddingboot- en vlot, heli, zwemvest, kopje onder, etc. Hoe het moet en hoe het níet moet. Alles voor wanneer het op de redding na 'te laat is...'
Onze waterski- en zeilschool is gelegen aan het Braassemermeer in Oude Wetering. Al jaren komen hier veel mensen naartoe om te leren zeilen, skien of een sportief evenement mee te maken.

Volgende 7 links!
Home | Uw site toevoegen  | Info