ZEIL ARRANGEMENTEN TIPS

Een bijzonder zeiluitje beleven met een  groep? Kijk op Zeiltrips.nl
Zoek arangement


BusinessSailing .nl

 
Zeilgids.nl > Sitetips

Top : Zeiltochten : Friesland

Links:
Genieten in friesland. Zeiltochten groepsuitjes en weekendjes weg ? FryslanEvents.nl is dé specialist.
Of het nu gaat om een actieve personeelsdag, uw relaties, of een effectieve manier van vergaderen, De Morra Business Events verzorgt uw complete evenement, van een heerlijke zeildag tot de unieke tailor-made 'SailGame'.
U kunt gaan zeilen tijdens een groot evenement zoals de Sneekweek. U zult de parade bekijken, lekker zeilen en als afsluiting is er een barbecue.
Voor een grote groep, zoals een bedrijf, is dit een heerlijk dagje uit in Friesland. U zeilt met een groot aantal skutsjes en Lemsteraken over het Sneekermeer, er zullen wedstrijden gehouden worden. Afsluitend kunt u lekker borrelen en is er een buffet en barbecue.
Heerlijk zeilen in Friesland, er zijn manches en u kunt heerlijk genieten op de rondvaartboot. Daar zal ook een koud en warm buffet worden gehouden. Kortom een heerlijk dagje zeilen over de Friese wateren.
's Morgens kunt u uw product presenteren, waarna u 's middags lekker kunt zeilen op de Friese meren. Afsluitend is er een 3-gangen diner.
Een heerlijke dag zeilen over wateren in Friesland zoals de Fluessen en het Heegermeer. Er is ook de mogelijkheid om een ritje op waterskies te maken, tot slot is er een heerlijk stamppot buffet.


Verwante rubrieken:
  • Zeiltochten

  • Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegen  | Info