ZEIL ARRANGEMENTEN TIPS

Een bijzonder zeiluitje beleven met een  groep? Kijk op Zeiltrips.nl
Zoek arangement


BusinessSailing .nl

 
Zeilgids.nl > Sitetips

Top : Zeiltochten : Zeeland

Links:
Vanuit de mediterrane sfeer van Port Zélande varen we de Grevelingen op voor een heerlijke dag zeilen. Samen de koers bepalen en aanleggen bij één van de mooie eilandjes.
Heerlijk genieten op de wateren in Zeeland, vanuit Port Zélande leert u eerst de beginselen van het zeilen. Waarna u 's middags wedstrijden zult varen, na afloop krijgt het winnende team een troffe.
Vanuit Port Zélande zeilt de hele dag op één van onze traditionele zeilschepen. U kunt actief meezeilen of lekker op het dek relaxen. Nadat u de basis van het zeilen geleerd heeft zal er 's middags een wedstrijd gehouden worden op de mooie wateren in Zeeland.
Heerlijk genieten op de Grevelingen, één van de mooiste wateren in Zeeland. Port Zélande, op de Kabbelaarsbank, ligt letterlijk in de Grevelingen en is een unieke uitvalsbasis voor een heerlijke dag zeilen.
Met het zeilkamp in Port Zélande, Zeeland, vaart u over een van de mooiste wateren van Nederland, de Grevelingen. Dit is een uitstekend middel om de relaties onderling te verbeteren, want tijdens het zeilen er is veel teamwork vereist.
Vanuit Port Zélande zeilt op de Grevelingen op drie verschillende schepen waarop opdrachten vervuld moeten worden. Afsluitend is er een buffet of barbecue.
Sailcollege is gevestigd in de haven van op Sea Spirit Port Zélande van Center Parcs en is een dochteronderneming van de Juventa Group BV. Sailcollege heeft een intensief samenwerkingsverband met zeilschool Aquavitesse.


Verwante rubrieken:
  • Zeiltochten

  • Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegen  | Info