ZEIL ARRANGEMENTEN TIPS

Een bijzonder zeiluitje beleven met een  groep? Kijk op Zeiltrips.nl
Zoek arangement


BusinessSailing .nl

 
Zeilgids.nl > Sitetips

Top : Zeilschool : Friesland

Links:
zeilschool friesland
Leuke kant en klare zeilschool arrangementen van neptunes 1 van de betere en gezellige zeilscholen in Nederland !
Allemansend, thuis op het water. Actief bezig zijn in weer en wind. Dat is zeilen. Wij bieden u diverse mogelijkheden om van deze fantastische sport te genieten
Wadvaar trainingen aan boord van de klippper Isis
Dat je aankomt aan de hoge wal en geen lijn op de kant krijgt. Of erger, de plek zien liggen maar er met geen mogelijkheid bij in de buurt kunnen komen. Van die dingen. Dit soort getob hoeft niet meer. Vul je truken doos met de tips van Jan Cees Kossen, vaarschool Kossen Sailing, en je schuift de lastigste gaatjes binnen.
Siebe Sail Watersportopleidingen is een ANWB erkende vaarschool gespecialiseerd in praktische en theoretische opleidingen in de watersport. Jarenlange ervaring met vaar- en zeilinstructie resulteerde in een innovatieve en unieke lesmethode.
Goingarijp: alle cursussen van marifonie, Marcom B, radarcursussen en kustnavigatie tot groot en klein vaarbewijs. Ook praktijk zeillessen.
Krekt oer 't Wetter de vaarschool waar u als volwassene snel en doeltreffend zelfstandig leert varen op de Friese Meren.
Watersportcentrum 't Garijp is sinds 1969 een toonaangevende ANWB zeilschool midden in het Friese merengebied. Dit vanwege o.a. de goede zeilinstructie, geweldige ligging t.o.v. het Sneekermeer, goede keuken en gekwalificeerde leiding
Op het gebied van een gevarieerde en instructieve watersportvakantie probeert De Bird in Heeg al meer dan 35 jaar het beste te bieden - d.w.z. geen standaardpakket, maar diverse mogelijkheden, aangepast aan de wensen van onze gasten.
Zeilschool 't Stekelbaarsje, opgericht in 1964, ligt in Elahuizen aan de Fluessen en is vooral bekend om de speciale weken voor jeugd van 8 tot 14 jaar.
Zeilkamp aan de Kaag en in Friesland.
Wil je een beregezellige actieve vakantie, een ontspannen vakantie, een spoedcursus zeilen of een combinatie ervan? In Sneek kan het allemaal.
Je kunt bij ons terecht voor vele verschillende zeilcursussen, het huren van een kajuitzeiljacht en een vakantiebungalow aan het water.
Een zeilvakantie bij de Veenhoop is een echte doe-vakantie. Ongeacht of het nu gaat om een zeilweek of een zeilweekend.

Volgende 15 links!
Home | Uw site toevoegen  | Info