ZEIL ARRANGEMENTEN TIPS

Een bijzonder zeiluitje beleven met een  groep? Kijk op Zeiltrips.nl
Zoek arangement


BusinessSailing .nl

 
Zeilgids.nl > Sitetips

Top : Zeilschool : Noord Holland

Links:
zeilschool noord holland
De Seamaster zeilschool van ASH biedt aan een ieder de juiste zeilopleiding op maat. Geen standaard zeilles, maar een persoonlijke op uw wensen, kennis en kunde afgestemde zeiltraining met onmiddellijk resultaat.Voor de prilste beginner tot en met de verst gevorderde. Bezoek onze website voor een overzicht van het complete cursus aanbod. Of mail/bel vrijblijvend voor meer vrijblijvende informatie.
ASH biedt een zeer breed scala aan zeilopleidingen op maat op kajuit en open kieljachten volgens het beproefde Seamaster principe aan de prilste beginner tot de verst gevorderde. Niets is onmogelijk! Bezoek onze site en bekijk de mogelijkheden of mail of bel ons voor een vrijblijvend advies.
"Genieten - educatie - trainingen" en dat door middel van teambuilding, zeilevenementen, theorie en praktijk cursussen op alle schepen voor de pleziervaart, waddentochten en "blauw water" charters. Blue Sail Schipper is Remco Voorneveld.
Wilt u extra zeilen bijzetten om uw resultaten te verbeteren? Uw team extra motiveren of de relatie met uw opdrachtgevers intensiveren? Dan is zakelijk zeilen een even attractieve als effectieve optie. Bset combineert zeilen en zaken doen. Van personeels trainingen voor managementteams, projectteams tot bedrijfsevents voor uw relaties, klanten of medewerkers. In de vorm van een één- of meerdaags programma's en desgewenst samengesteld op basis van uw mensen, wensen en doelstellingen.
van startpakket tot zeezeilen met zeer ervaren zeilers.
De Zwerfzeiler organiseert zeillessen en zeiltochten voor volwassen in Noord-Holland, Spaarndam en Friesland. De gebruikte boten zijn Valken. We hebben er slechts vier, zijn dus relatief klein en kunnen daarom een persoonlijke aanpak en veel persoonlijke aandacht garanderen.
Magister-Maritime houdt zich bezig met watersport-opleidingen, is opgericht in 1986 en gevestigd in Amsterdam. Onze doelstelling is les te geven aan zeer kleine groepen, zodat de kans dat u slaagt ook zeer groot is. Bij onze vaarschool is dat 95%.
Vaarschool Naarderbos in Muiderberg voor praktijk en theorie. Richt zich met het cursuspakket voornamelijk op volwassenen en de oudere jeugd.
Nautiek Vaaropleidingen in Amsterdam heeft zich gespecialiseerd in het organiseren en geven van theorie- en praktijkcursussen voor jonge en oudere watersporters.
cursus Klein Vaarbewijs 1+2, kust- en astronavigatie. Praktijklessen zeezeilen voor beginners op IJsselmeer en (manoeuvreer)instructie op uw eigen schip. Ook jachttransport op eigen kiel. http://www.grammel.nl/
(Zee)zeilles voor beginnende en gevorderde zeilers die hun grenzen willen verleggen op een snel en modern zeezeiljacht
Zeezeilschool Sailing Johanna in Enkhuizen biedt u de mogelijkheid kennis te maken met zeilen op ruim water, zoals IJsselmeer, Waddenzee en Noordzee en de kunde en de kunst van het zeezeilen te leren onder leiding van een ervaren schipper/instructeur.
Siebe Sail Watersportopleidingen is gespecialiseerd in praktische en theoretische opleidingen in de watersport. Jarenlange ervaring met vaar- en zeilinstructie resulteerde in een innovatieve en unieke lesmethode. Er bestaat geen betere methode om snel te leren zeilen, varen en manoeuvreren met rond- en platbodemschepen, moderne zeiljachten en motorboten.
Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden op het instructieve en ontspanningsvlak.

Volgende 15 links!
Home | Uw site toevoegen  | Info