ZEIL ARRANGEMENTEN TIPS

Een bijzonder zeiluitje beleven met een  groep? Kijk op Zeiltrips.nl
Zoek arangement


BusinessSailing .nl

 
Zeilgids.nl > Sitetips

Top : Zeilschool : Utrecht

Links:
zeilschool utrecht
Biedt theorie- en praktijkcursussen voor de watersport zoals de cursus Klein Vaarbewijs en Marifonie, kajuitjachtzeilen en les op eigen schip.
Leren zeilen, zelf zeilen of je lekker laten zeilen, op luxe zeiljacht in hartje Nederland op de Loosdrechtse Plassen.
Zeil(instructie)dagen voor particulieren, gezinnen en groepen van bedrijven t/m 40 personen incl. volledige catering van koffie met gebak bij aanvang t/m borrel en BBQ na afloop van de zeildag!
Zeilschool voor volwassenen bij de Loosdrechtse plassen.
Als u wilt leren zeilen of uw zeiltechniek wilt verbeteren, dan bent u bij Zeilles Op Maat aan het juiste adres. Voor zeilinstructie en zeilcursus op zeilboot, jacht of platbodem. Voor groepen organiseren wij speciale zeilarrangementen. Te denken valt aan een bedrijfsuitje, een personeelsbijeenkomst, een jubileum, een vrijgezellendag, etc.
Iedere zichzelf respecterende zeiler is ooit in een Optimist begonnen. Voor beginnende zeilers is deze boot ideaal om in te leren.
Wat is er nu mooier dan scherp-aan-de-wind de Hollandse wateren te doorkruisen of met familie en vrienden een dagje te recreŽren op een van de vele plassen, meren of rivieren die Nederland rijk is.
Kortweg ZOL, is een watersportbedrijf met vele faciliteiten in het midden van ons land.
Zeilen leren kan op steeds jeugdiger leeftijd. Was er 10 jaar geleden nog een ondergrens van 9 jaar. De afgelopen jaren zijn we afgedaald naar steeds jongere kinderen.
Home | Uw site toevoegen  | Info