ZEIL ARRANGEMENTEN TIPS

Een bijzonder zeiluitje beleven met een  groep? Kijk op Zeiltrips.nl
Zoek arangement


BusinessSailing .nl

 
Zeilgids.nl > Sitetips

Top : Zeiltochten : IJsselmeer

Links:
Het IJsselmeer is een bijzonder en leuk meer om op te zeilen. Je kunt er relaxen en genieten van de omgeving. Druk bezig zijn en sportief zeilen! Ook grote groepen en bedrijfsuitjes zijn er mogelijk!
Aan boord van de prachtige traditionele tweemastklipper Isis genieten van zon, zee en luchten. Week en weekend arangementen.
De grootste en meest luxe zeilschepen van het Ijsselmeer. Voor een presentatie of vergadering op niveau.
Lekker zeilen tijdens een groot evenement, u kunt genieten van de grote schepen die voorbij varen. U stopt in Amsterdam waarna u de parade zult bekijken. Daarna zeilt u richting het IJ-meer, waar u aanlegt een een diner krijgt.
U kunt kiezen uit twee arrangementen, het dag arrangement en het middag/avond arrangement. 's Morgens vertrek u richting het IJsselmeer, waarna u de middagmaaltijd klaarmaakt. U gaat voor anker en eet uw zelfgemaakte maaltijd op. 's Middags of 's avonds bent u weer terug in IJmuiden.
Een hele dag zeilen over het IJsselmeer en de Friese wateren. 's middags is er een lunch en een bezoek aan een museum. Wanneer u de hele dag zeilt zult u best trek hebben, daarom is er afsluitend een stamppot buffet.


Verwante rubrieken:
  • Zeiltochten
  • Home | Uw site toevoegen  | Info