ZEIL ARRANGEMENTEN TIPS

Een bijzonder zeiluitje beleven met een  groep? Kijk op Zeiltrips.nl
Zoek arangement


BusinessSailing .nl

 
Zeilgids.nl > Sitetips

Top : Zeiltochten : Zeeland

Links:
Vanuit de mediterrane sfeer van Port Zélande varen we de Grevelingen op voor een heerlijke dag zeilen. Samen de koers bepalen en aanleggen bij één van de mooie eilandjes.
Heerlijk genieten op de wateren in Zeeland, vanuit Port Zélande leert u eerst de beginselen van het zeilen. Waarna u 's middags wedstrijden zult varen, na afloop krijgt het winnende team een troffe.
Vanuit Port Zélande zeilt de hele dag op één van onze traditionele zeilschepen. U kunt actief meezeilen of lekker op het dek relaxen. Nadat u de basis van het zeilen geleerd heeft zal er 's middags een wedstrijd gehouden worden op de mooie wateren in Zeeland.
Heerlijk genieten op de Grevelingen, één van de mooiste wateren in Zeeland. Port Zélande, op de Kabbelaarsbank, ligt letterlijk in de Grevelingen en is een unieke uitvalsbasis voor een heerlijke dag zeilen.
Met het zeilkamp in Port Zélande, Zeeland, vaart u over een van de mooiste wateren van Nederland, de Grevelingen. Dit is een uitstekend middel om de relaties onderling te verbeteren, want tijdens het zeilen er is veel teamwork vereist.
Vanuit Port Zélande zeilt op de Grevelingen op drie verschillende schepen waarop opdrachten vervuld moeten worden. Afsluitend is er een buffet of barbecue.
Sailcollege is gevestigd in de haven van op Sea Spirit Port Zélande van Center Parcs en is een dochteronderneming van de Juventa Group BV. Sailcollege heeft een intensief samenwerkingsverband met zeilschool Aquavitesse.
Een heerlijk dagje zeilen in Zeeland. Eerst is er een uitleg en leert u de basis van het zeilen, u oefent in teams en zult later wedstijdjes varen. Afsluitend is er een borrel en een troffee voor het beste team.
U kiest zelf met welke boot u door Zeeland wilt varen. U leert de basis beginselen van het zeilen en brengt u het geleerde in de praktijk. 's Middags is er een wedstrijd en het beste team wint de troffee.
Heerlijk zeilen in Zeeland, vanuit Port Zélande zeilt u de Grevelingen op. U leert zelf de basisbeginselen van het zeilen en kunt later de bemanning helpen.
Vanuit Port Zélande, Zeeland, zeilt u heerlijk over de Grevelingen. U kunt zelf meezeilen of lekker op het dek liggen, het programma wordt aan uw wensen aangepast.
Opzoek naar gezellige uitjes in Zeeland voor jong en oud, sportief of ontspannen! u vind ze allemaal hier!
De Kalosini is een 44 voets klassiek gelijnd jacht. Een dag met dit zeewaardig zeilschip op de mooie Zeeuwse wateren is een echte belevenis. Vanuit de mediterrane sfeer van Port Zélande varen we de Grevelingen op voor een heerlijke dag zeilen.


Verwante rubrieken:
  • Zeiltochten
  • Home | Uw site toevoegen  | Info