Top : Tree

zeilgids.nl: Tree

Algemeen

Bedrijfsuitje zeilen - dagje zeilen? Dan bent u bij zeilen.biz aan het juiste adres. Wij hebben alles over zeilen in Nederland!
Het ideale portaal voor de watersportliefhebber.
BootABC wil kopers, verkopers en huurders van zeiljachten ondersteunen bij hun zoektocht naar de juiste boot.
De digitale meerpaal.
Biedt de varende watersporter een keur van actuele informatie en interactiviteit zoals evenementen, bedrijven, zelf gratis 1 occasion plaatsen, vacatures en persberichten.
verhuur van sloepen motorboten zeilboten en kano`s op de kagerplassen de bekendste!Tevens arrangementen mogelijk.
Groepsreizen met traditionele zeilschepen op Waddenzee en IJsselmeer voor groepen van 6 tot 30 personen voor dag-, weekend- en weektochten. U kunt meezeilen, alleen of met meerdere personen met één van onze reizen.
Site met algemene informatie over Centaurs en over de zeilwedstrijden die de club organiseerd op de Kaag
Het ontmoetings- en vertrekpunt voor zeilers op internet. Het is net een echte jachthaven. Kom in contact met andere zeilers, vertel uw ervaringen en maak plannen voor volgende reizen....
Bouw en verkoop van Geuzenvalk en Tirion 'One Design'. Ook ruim aanbod gebruikte Geuzenvalken, Tirions en Polyvalken!
Een virtuele webshop waar u als watersporter het gemak wordt geboden van thuis shoppen tegen zeer gunstige condities.
Onafhankelijk scheepsexpert voor de aankoopkeuring van uw toekomstig schip, boot of jacht.
Zeilen Muiden, echte racejachten 12-15m, spectaculaire Rally RIB's, organisatie van spetterende bedrijfsevenementen in Muiden. Tevens zeilschool in Muiden.
Onderhoudt een toeristische zeilende lijndienst met traditionele zeilschepen in het IJsselmeer-gebied.
Zeilkampen en zeilzwerfkampen voor jongeren van 13 tot 18 jaar.
SvenSon Marine dealer van Yamaha, Jokerboat, Pega trailers en RS zeilboten. Tevens verzorgen wij onderhoud & reparaties aan uw boot.
Vietnam hotel & resort reservation, tour & ticket booking, property & car rental...
Het grootste portaal voor de pleziervaart in de Benelux.
Avondtuurlijke zeilreizen op Ijsselmeer en waddenzee op één van de mooiste klippers van 15 tot 60 personen
Watersportsite met adressen, gratis advertenties en heel veel links
Samen het IJsselmeer op. Of de Waddenzee. Of de Friese meren. Aan boord van een traditioneel zeilschip. Een bekwame schipper aan het roer. De wind in de zeilen. Deze vloot biedt volop mogelijkheden.

Boot reclame

Bootontwerp - bouw

Professioneel ontwerpbureau te Hoorn met een uitstekende staat van dienst in de watersportbranche.
Jacht ontwerp bureau
DRYachts is de vertegenwoordiger van Franchi Yachts en Picco Yacht Design in de Benelux
Al 25 jaar gespecialiseerd in de bouw en verhuur van ronde- en platbodemjachten, gevestigd in Heeg.
Wij begeleiden afbouwprojecten van de Hestia 132 en andere zeilschepen, van casco tot compleet vaar- en/of woonklaar schip voor charter en particulieren.
Broesder in Lauwersoog bouwt bijzondere kotters, tijdloze jachten van absolute topklasse.
Zoals de naam al doet vermoeden, zit varen en alles wat met schepen te maken heeft ons in het bloed. Semi- en custom-built zeil- en motorjachten.
Een klein ontwerpbureau dat is gespecialiseerd in het ontwerpen van zeil-, motorjachten en sloepen met een klassieke en tijdloze uitstraling.
Wij ontwerpen en bouwen open, zeil-, roei- en motorsloepjes. NIEUW is het bouwpakket 'Lobster-Sloep'. Ook leverbaar als 'de Schoolboot'. Tevens nascholingscursus voor de praktijkleerkrachten die hetleerwerkproject 'de Schoolboot' willen starten.
Al 25 jaar construeren wij casco's van 10 tot 25 meter uit aluminium of staal. U mag aannemen dat wij daar uiterst bedreven in zijn.
Noblesse Yachts is een lijn van luxe motorjachten.
Fervente techneuten en liefhebbers van de watersport met alweer zo'n 25 jaar ervaring in het vak en dat in de meest ruime zin.
Van de Stadt Design voor op maat te maken ontwerpen voor yachten.

Bootverhuur

Dagje zeilen met het bedrijf ? Kijk op Bedrijfszeildag.nl , zakelijk zeilen begint hier.
het beste mede-eigendom bemiddelingsconcept.
De liefde en de Hartstocht zijn de grootste en meest luxueuze zeilschepen op het IJsselmeer. Voor dagtochten of meerdaagse tochten tot 170 personen.

Dit voorjaar introduceert SailTime Holland `fractional sailing´ in Enkhuizen aan het IJsselmeer. Word lid of eigenaar van een boot, zonder u druk te maken over extra kosten of onderhoud. Boek eenvoudig on line op welke dagen u wilt varen, stap aan boord en vaar uit zonder oponthoud. SailTime maakt varen voor iedereen toegankelijk, het werkt praktisch, tegen lage kosten en simpel… omdat u alléén maar varen wilt!

Catamaranzeilen

Dagje catamaran zeilen in Nederland !

Filmpjes

Botter filmpjes
De Zeilvaart filmpjes
Klipper filmpjes
Skutsje filmpjes
Tjalk filmpjes

Groepen: Zeilen: Individuele inschrijvingen

Groepen: Zeilen: Rondvaart

Groepen: Zeilen: Sloep huren

Groepen: Zeilen: Zeilen en schilderen

Groepen: Zeilen: Zeilen in Friesland

Genieten in friesland. zeilen met groepen in friesland? FryslanEvents.nl is dé specialist.

Groepen: Zeilen: Zeilen in Zeeland

Groepen: Zeilen: Zeilen in heel Nederland

Groepen: Zeilen: Zeilen met Valken

Groepen: Zeilen: Zeilen met een Klipper

Groepen: Zeilen: Zeilen op de Fluessen

Groepen: Zeilen: Zeilen op de Wadden

Groepen: Zeilen: Zeilen op een Botter

Groepen: Zeilen: Zeilen op een Lemsteraak

Groepen: Zeilen: Zeilen op een Sk tsje

Groepen: Zeilen: Zeilen op een Tjalk

Groepen: Zeilen: Zeilen op het IJsselmeer

Groepen: Zeilen: Zeilen op het Sneekermeer

Groepen: Zeilen: Zeilen op het Veluwemeer

Groepen: Zeilen: Zeilevenementen

Materiaal en onderhoud

Amrit Watersport is een Mobiele Jachtservice die vanuit de behoefte om klantgericht te werken en klantspecifieke oplossingen te realiseren ontstaan is. De onderneming richt zich op dienstverlening voor particulieren en bedrijven. Dit bedrijf is gespecialiseerd in inbouw en onderhoud van navigatieapparatuur en elektrische installaties voor zeil- en motorjachten. Daarnaast is Amrit Watersport ruim ervaren met het tuigen en trimmen van zeilboten.
Het adres voor uw watersportartikelen. Groot assortiment, scherpe prijzen en snelle levering.
Nederlands grootste online watersportwinkel met scherpe prijzen en snelle levering.
Hartelijk welkom in Bootwerkers watersportwinkel. Wij hebben het grootste assortiment en de laagste prijzen in Nederland. Bij ons koopt u veilig, snel, 24 uur per dag, en met een uitstekende service
ChartsOnline is een uitgebreide webstore voor de veeleisende watersporter
HeineYachting is de site voor watersporters die kwaliteit en luxe hoog in het vaandel hebben staan. Wij leveren het mooiste, leukste en technisch meest geavanceerde aan yachting-lifestyle en gerelateerde producten en diensten voor aanboord bij u thuis en vrije tijd.
Wij delen met u de passie voor het water! In uw kostbare vrije tijd moet u niet hoeven nadenken over risico's. Daarom verdient uw schip een verzekering en financiering op maat.
Jachtrefit.nl verkoopt apparatuur voor navigatie, communicatie, accu's, zonne- en windenergie. Tuigages voor zeilboten, nieuwe vallen en complete rolreefsystemen zoals “Sailtrack & Slide systemen”, Furlex en Harken. Deskundig advies staat voorop bij Jachtrefit.nl. Wij kunnen vanuit onze ervaring als watersporters u adviseren en begeleiden bij onderhoud, refit of bouw van uw boot. Service wordt uitgevoerd door ervaren nautische installateurs..
De grootste verzameling Yamaha onderdelen op internet in nederland
De KNWV-Waterwinkel is het zelfstandig koopcentrum voor KNWV-leden, "passanten" en opleidingsinstituten en stelt zich ten doel een zo breed mogelijk scala van hoogwaardige producten en diensten aan te bieden tegen scherpe prijzen.
Kok Watersport Megastore online
Lines4boats.nl is leverancier van de hoogwaardige merken Armare ropes, Gottifredi Maffioli, FSE Robline, Marlow en U-rope. Daarnaast levert de webshop de sluitingenlijn van Tylaska. Vallen schoten lijnen en meer.
Bootreiniging (ook speciaal voor polyester), stoffering, zeilmakerij.
Bootreparatie. Nieuwbouw van houten- en stalen jachten. Gespecialiseerd in klassieke schepen. Tevens kunt u , indien gewenst, op de werf (een deel) van de werkzaamheden zelf verrichten
Rexwinkel Jachtbouw is gespecialiseerd in het restaureren van klassieke houten jachten. Ook voor betimmeringen, reparaties, rondhouten en ander houtwerk voor schepen kunt u bij ons terecht.
Sailcenter heeft de deuren geopend van haar shop op Jachthaven Marina Muiderzand ! Naast de nieuwe collectie van SLAM, vind je hier tevens Magic Marine, Harken, Gill, LA84 lijnen etc.. Kortom: alles wat je van ons gewend bent
Een verfhandel die zich toelegt op de verkoop van maritieme coatings voor onder en boven water, voor recreatie -en kleine beroepsvaart.
Uw boot in krimpfolie ingepakt voor stalling of transport? Onze jachtservice komt uw boot inpakken waar u maar wilt. Goedkoper dan binnenstalling, Met ventilatieroosters, ritsdeur, en garantie tot en met windkracht 8 beaufort. -- multiwrap.nl --
In de vaarwinkel vindt u allerlei producten voor de watersport en scheepvaart.
Lekker vanuit uw stoel rondsnuffelen en winkelen door een leuk aanbod aan watersportartikelen
Kent u het gemak van een winterdak? Een krimpfolie winterkleed beschermt uw boot tegen winterse weersomstandigheden!
Een jong bedrijf dat zijn sporen reeds verdiend heeft. Misschien wel de enige die kan bogen op zowel Noord Europese als Mediterrane ervaring. Mensen die zowel met koude en vocht, als met brandende zon en vochtige hitte hebben leren rekenen.Voor wie de watersport hun léven is.
Zeilshop.nl is een internetwinkel die tegen de zo laagst mogelijke prijs watersportartikelen aanbiedt

Organisaties

Met watersportnieuws, kiezen en kopen, adressen, agenda, cursussen, een forum en het tijdschrift de Waterkampioen.
Van dinsdag 17 t/m zondag 22 februari 2004 vindt u in de Amsterdam Rai weer alles over watersport, van luxe zeil- en motorjachten tot mode, vakanties en vaarscholen.
Doel van het KNWV is het bevorderen van de watersport in Nederland. Dit gebeurt onder andere vanuit een intensief samenwerkingsverband met de Noord Nederlandse Watersport Bond (NNWB).
Boat directory Italia free add url - forum - Nautic Banner exchange - Free Boast sales .....
Wij willen bereiken dat IEDEREEN kan (leren) zeilen in de EIGEN omgeving
Sailcollege is gevestigd in de haven van op Sea Spirit Port Zélande van Center Parcs en is een dochteronderneming van de Juventa Group BV. Sailcollege heeft een intensief samenwerkingsverband met zeilschool Aquavitesse.

Tijdschriften

De Waterkampioen bevat reportages van toer- en wedstrijdtochten in binnen- en buitenland; uitgebreide testen van boten en accessoires; nieuwe technische ontwikkelingen en de Vaarreglementen.
Dit luxe tijdschrift biedt tweemaandelijks een riant uitzicht op het goede leven op en aan het water.

Vraag en Aanbod

Bouw en verkoop van Geuzenvalk en Tirion 'One Design'. Ook ruim aanbod gebruikte Geuzenvalken, Tirions en Polyvalken!
Een advertentiewebsite voor de koop/verkoop van uw auto, boot, camper of caravan.
Het plaatsen van uw boot of accessoire op deze is gratis.
Boot (ver)kopen of huren? Zeilvakantie? Kijk op www.botenspeurder.nl voor het enorme aanbod van alle soorten (zeil)(motor)boten, accessoires en nog veel meer.
Boot (ver)kopen of huren? Zeilvakantie? Kijk op www.botenspeurder.nl voor het enorme aanbod van alle soorten (zeil)(motor)boten, accessoires, vakanties en nog veel meer
Een advertentie krant op internet voor het zoeken, verkopen, verhuren van boten en accessoires in meerdere talen.
Exclusieve jachten
Wij delen met u de passie voor het water! In uw kostbare vrije tijd moet u niet hoeven nadenken over risico's. Daarom verdient uw schip een verzekering en financiering op maat.

Weer en vaarberichten

European Centre for Medium-Range Weather Forecasts
het weer op weer.nl van Meteoconcult
De weersverwachting voor Nederland per uur en voor de komende dagen
weer wereldwijd

Zeildomeinen te koop

Bekijk hier de site AmsterdamseZeiltocht.nl !
Bezoek hier de site van Amsterdamzeiltocht.nl
Een gezellig avondje zeilen in Loosdrecht! Bekijk nu ons arrangement!
Wij helpen u graag bij het boeken van een leuk bedrijfs-zeiluitje op het water!
Als bedrijf op zoek naar een leuk uitje? wij helpen graag bij het boeken van een ontspannend zeiluitje!
Als bedrijf op zoek naar een leuk uitje? wij helpen graag bij het boeken van een ontspannend zeiluitje!
Als bedrijf op zoek naar een leuk uitje? wij helpen graag bij het boeken van een ontspannend zeiluitje!
Bij ons vind u informatie over business sailing!
Bezoek hier deze site Dagje-zeilen.info
Bezoek hier deze site Dagjezeilen.info !
Bij ons boekt u de leukste uitjes in Loosdrecht!
Dagje zeilen op een botter? Wij helpen u graag met het boeken van een trip!
Wij verzorgen de leukste zeiluitjes!
Een leuke groepszeiltocht maken? Wij boeken ze voor u!
Wij hebben de mooist groepszeiltochten!
Opzoek naar een groepsuitje op het water? wij hebben de leukste zeiluitjes!
Opzoek met een groep naar een zeiluitje? wij hebben ze!
Gezellig mee zeilen op een botter! Wij boeken de leukste dagtochten op een botter!
Opzoek naar een dagje uit met uw partner? Wij boeken romantische zeiluitjes!
Romantische zeiltocht voor u en uw partner!
Een gezellig dagje uit in Amsterdam? Wij boeken de leukste zeiluitjes!
Wij hebben de beste zeiluitjes voor de goedkoopste prijzen!
Wij hebben de beste deals op het gebied van zeiluitjes!
Wij hebben de leukste sail events!
De leukste zeilevents vind u bij ons!
Op onze site vind u veel informatie over het zeilen!
skutsje zeilen in Loosdrecht? Wij boeken de leukste uitjes in Loosdrecht!
Meer informatie over sportief zeilen! kijk onze site!
altijd al een keer sportief willen zeilen? bekijk dan onze site!
Meer weten over traditioneel zeilen! bezoek dan nu onze website!
Boek hier uw vergader arrangementen met zeilen !
Bezoek hier deze site Weekend-zeilen.info !
Bezoek hier deze site Weekendzeilen.info !
Bekijk nu onze verschillende zeil-arrangementen!
Groot aantal zeilkamp aanbiedingen!
Opzoek naar een leuke zeilvakantie? wij boeken de leukste zeilvakanties
Bekijk hier de site Zeilaanbieding.nl !
Bekijk nu ons uitgebreide Zeilarrangement!
Bekijk nu ons uitgebreide zeilarrangement!
Leuk dagje zeilen? Bekijk nu ons arrangement!
Bezoek de Zeilbeurs site !
Bekijk hier de site Zeilboeking.nl !
Bekijk hier de site Zeilbookers.nl
Leuk dagje zeilen? wij boeken de leukste zeiluitjes!
Leuk een dagje zeilen in Friesland? Wij weten de mooiste spots!
Bezoek hier deze site Zeilen-in-Zeeland.nl!
Wij helpen u graag bij het boeken van een leuk bedrijfs-zeiluitje op het water!
Wij boeken de leukste groeps zeiluitjes!
Bezoek hier deze site Zeilenmetjebedrijf.nl !
Bezoek hier deze site Zeilenmetjeteam.nl !
Bezoek hier deze site Zeilenmetjevrienden.nl !
Bezoek hier deze site Zeilenmetuwbedrijf.nl!
Bezoek hier de site van Zeiltweet.nl
Bezoek hier de site van Zeilentweets.nl
Bezoek hier de site zeilenvanafamsterdam.nl !
Bezoek hier de website ZeilenvanuitAmsterdam.nl !
Bekijk hier de site Zeilenvoorniks.nl !
Zeilen in een ervaring om nooit te vergeten!
Leuke zeilfeestjes organiseren ? Een heerlijke zeildag met uw bedrijf of vereniging begint hier.
veel plezier en een dagje genieten van een zeiljacht! Wij hebben de leukste zeil uitjes!
Opzoek naar een dagje uit met een zeiljacht? bekijk nu ons uitgebreide arrangement!
Op zoek naar een zeiljacht? Bekijk dan ons grote zeiljacht arrangement!
Leuk zeiljacht blog, met veel informatie!
Wij helpen u graag zoeken bij de gewenste zeiljacht vakantie!
De leukste zeilkampen organiseren wij!
Bezoek hier deze site Zeilklipper.net
Bezoek hier deze site Zeilklipper.nl !
Leuk zeilklipper blog! Veel informatie kun je hier vinden!
Bekijk hier alle Zeilkoren in uw regio
Ook last van zeilkriebels? wacht niet langer en boek een leuk zeiluitje bij ons!
Bezoek hier deze site Zeilmedia.nl !
Opzoek naar zeilpret? Wij boeken voor u de leukste zeil uitjes
Dagje zeilen? Wij hebben de leukste zeilprogramma's
Een zeiltocht op het veluwemeer? wij helpen u graag met het boeken van een uitje!
Wij bieden de leukste zeiltrips aan!
Bezoek hier de site Zeiltweet.nl !
Bezoek hier de site van Zeiltweets.nl !
Bekijk hier de site Zeilveiling.nl !
Bekijk hier de site Zeilvideo.nl !
Helemaal gek van zeilen? wij hebben de mooiste zeilspots!
Wij boeken de goedkoopste zeiluitjes!

Zeilen

bedrijfsuitje zeilen
zeilen met een jacht

Zeilen: Zeilen met een jacht

Zeilen: Zeilen op de Fluessen

Zeilen: Zeilen op een Botter: Wedstrijd Zeilen

Zeilen: Zeilen op een Botter: Zakelijk zeilen

Zeilen: Zeilen op het Lauwersmeer

Zeilen: Zeilen op het Veluwemeer

Zeilen: Zeilen op het Zuidlaardermeer

Zeilen: Zeilen vanaf Amsterdam

Zeilen: Zeilen vanuit Enkhuizen

Zeilers

ASH verhuurt vanuit Den Oever een vloot goed verzorgde zeiljachten van klein tot groot. ASH is dealer van Event zeiljachten. Voor al uw zeiltrainingen bent u bij ASH aan het goede adres op de ASH zailschool. Wij verzorgen uw training op maat voor de prilste beginner tot de verst gevorderde. Wij verzorgen ook uw bedrijfstrainingen, incentives en weercursus. Komende zaterdag 29 oktober is de volgende cursus meteorologie voor watersporters! zie voor meer info onze website
welkom op de website van Colin
De Olympic Challenge van deze laser zeiler kunt u ideaal volgen via internet, het laatste nieuws, de mooiste foto's en natuurlijk de tips die van iedere zeiler een topzeiler maken!
Op 12 januari 1949 geboren te IJsselmuiden. Na dertien jaar op de koopvaardij te hebben gevaren in de rangen matroos tot en met kapitein (op achtentwintig jarige leeftijd ) besloot Henk een begin te maken met zijn zeilcarrière...
Margriet Matthijsse is tweevoudig wereldkampioen in de Europaklasse. Op de Olympische Spelen in 1996 werd ze tweede. In 2000 ging ze voor goud.

Zeilkleding

Bezoek www.fako.nl voor kwalitatief hoogwaardige maar tegelijkertijd betaalbare zeilkleding. Tevens online te bestellen
premium lifestyle sportswear
Naast het uitgebreide assortiment watersportartikelen heeft Herni's in Rotterdam zich gespecialiseerd in zeilkleding.
Al ruim 25 jaar houdt Imhoff zich intensief bezig met de ontwikkeling van zeilkleding en nieuwe materialen daarvoor
Website die zeilkleding verkoopt voor dingy boten
XM Yachting - buitengewoon comfortabele technische zeilkleding.

Zeilmakerij

Eén van de toonaangevende zeilmakerijen van Europa in Grouw.
All-round zeilmaker word je niet zomaar. Daarvoor is een brede expertise en jarenlange ervaring nodig. Den Boer Sails heeft die expertise en ervaring ruimschoots in huis.
Al onze producten worden met de hand vervaardigd door de beste zeilmakers van Midden Nederland. Wij zitten in Loosdrecht.
iSails is een internetwinkel voor zeilen en tuigage. U kunt bij ons terecht voor o.a. uw nieuwe Grootzeil, Genua, Spinnaker en Gennaker. Alle producten worden alleen direct via internet verkocht. Zelfs maatwerk. En dat is nieuw in de zeilwereld. Daarnaast werken wij voortdurend aan nieuwe innovatieve producten.
U wilt zich breed orienteren en goed kunnen vergelijken. U bent gebaat bij een all-round scheepstuiger / zeilmaker die met u meedenkt. Dan kunt u daarvoor bij ons in Volendam wel degelijk terecht.
JELCKO zeilmakerij & stoffeerderij is gespecialiseerd in buiskappen, achtertenten, zeilhuiken, rolfokhoezen, bimini's, cabriokappen, spatzeilen, bootstoffering, etcetera. JELCKO staat garant voor kwaliteit en service.
nieuwe en gebruikte zeilen, op maat gemaakt
snel service jachtzeil en andere reparaties, na afspraak kunt u uw zeil ook op zondag of s'avonds brengen; sterk in multihull trampolines
snel service zeil reparaties
Restyle Marine, zeilmakerij en scheepsstoffeerderij onder één dak! Wij leveren uit eigen atelier alle mogelijke stofferingen van standaard tot exclusief. Bij onze zeilmakerij kunt u terecht voor buiskappen, cabriokappen, dekkleden, luikhoezen, zeilhuiken, rolfokhoezen, winterkleden, bimini's en alle voorkomende reparaties en reiniging.
Nieuwe zeilen, eerste kwaliteit en op maat gemaakt tegen zeer betaalbare prijzen.
De meest dynamische zeilmaker van Nederland. Met haar aparte kijk op zeilen en zeilers komt de SuperSailStore altijd met een verassend passend aanbod.
Met als basis, meer dan 25 jaar ervaring als wedstrijdzeiler en meer dan 10 jaar als zeilmaker, kan Tack sail service u exact het zeil leveren dat volkomen is aangepast aan uw wensen.
Nieuwe produkties en reparaties van/aan tenten, zeilen, bootkappen, dekzeilen, etc. Alle doekbewerkingen o.a. reinigen, vuil en waterafstotend maken.
Professionele reiniging van zeilen, bootkappen, tenten en parasols. Aanbevolen door zeilmakers! U vindt ons in Oosterhout.
Zeilen van zeilers/zeilmakers voor zeilers die een kwaliteitsproduct weten te waarderen. U vindt ons in Middelharnis.
Jarenlange ervaring heeft ons geleerd, dat zeilmaken niet alleen een vak is, maar ook een uiting van kunst; met het oog voor vormgeving en detail. U vindt ons in Leeuwarden.
Een veelzijdig familiebedrijf. Wij zijn actief in de watersport en maken o.a. bootkappen, sprayhoods, winterkleden, afdekzeilen, jachtzeilen, maar ook bootkussens.
Voor reparaties aan bootkappen, sprayhoods, dekzeilen, bimini-tops bent u bij ons aan het goede adres.
Sinds jaar en dag een gerenommeerde naam in de watersportbranche. Al bijna 3 eeuwen lang worden in onze zeilmakerij in Grou hoogwaardige zeilen gemaakt.
Deze zeilmakerij in Made maakt al ruim 22 jaar o.a. jachtzeilen, zeilhuiken en buiskappen naar wens van iedere zeiler.
Op de site vindt u een overzicht van de diverse producten en diensten die we u bieden. Onze zeilmakerij is gelegen op Kaag eiland, met een grote ligplaats direct aan de Kagerplassen.
Een kleine zeilmakerij gelegen in het hart van een groot watersportgebied in Warns.
Wij maken al ruim 25 jaar jachtzeilen, fokken, genua's, spinnakkers, buiskappen, rolfokhoezen, achtertenten en wintertenten.
Op Zeilofferte.nl kunt u éénvoudig zeilmakers vergelijken en direct offerte aanvragen.
eenvoudig offertes aanvragen bij meerdere zeilmakers tegelijk.

Zeilschool

zeilschool
Leuke kant en klare zeilschool arrangementen van neptunes 1 van de betere en gezellige zeilscholen in Nederland !
Zeilboot verhuur vanuit Lelystad
Praktijk opleiding training/cursus Wadvaren.
Vaarschool Hoorn is een vaarschool gericht op het geven van vaarlessen op het IJsselmeer aan volwassenen op zowel zeil- als motorschepen.
Les op eigen schip, instructeur op valk, kielboot, kajuitjacht, catamaran, skuts, platbodem, sloep of motorboot.

Zeilteams

Op de site word je op de hoogte gehouden over het wedstrijdseizoen en het IMS zeilen in Nederland van het Nederlandse IMS2 zeilteam.
the sailing team
The jimjams sailing team

Zeiltochten

Bedrijfsuitje zeilen - dagje zeilen? Dan bent u bij zeilen.biz aan het juiste adres. Wij hebben alles over zeilen in Nederland!
Op deze site vindt u informatie over de internationale zeilregatta: Cap Royal 2005. De deelnemende schepen zullen racen van Tanger,Marokko tot Monaco.
Unieke zeilarrangementen in nederland. Stap voor een of meerdere dagen aan borod en geniet.
Zeilen op de Loosdrechtse Plassen Heerlijk een dagje zeilen op de wateren met familie, collega's, vrienden. U kunt kiezen uit een ruim assortiment 1 ding is zeker het wordt een dag om nooit te vergeten!!
Zeilen op het Gooimeer Geniet op een van de vele boten van de prachtige natuur op en rondom het Gooimeer. We hebben verschillende activiteiten die geschikt zijn voor groepsuitjes, vriendinnenuitjes, familie-uitjes en vrijgezellenfeesten. Ook houden wij workshops waar je de belangrijkste kneepjes van het zak zult leren.
Een middag lekker uitwaaien op het IJsselmeer aan boord van een traditioneel zeilschip. Ook nog een deel van de mooie stad Hoorn zien én lekker dineren. Dat is pas een gezellig uitje met uw groep! Geniet samen met vrienden, collega's, familie of zakenrelaties van een heerlijk dagje varen op een van onze top boten.
Zeilvakanties voor mensen van circa 25-35 jaar voor een vriendelijke prijs. Met open zeilboten trekken we een week door Friesland. Eten is zoveel mogelijk vego en bio.

Zeilverenigingen

Al 20 jaar lang zeilt Aeolus elke zomer met jongeren op de Friese meren. Aeolus is geen gewone zeilschool of -vereniging. Aeolus is een stichting die tot doel heeft om zeilvakanties te organiseren voor jongeren die in de verdrukking zitten of dreigen te raken.
Boreas is een Studenten Sport Zeil Vereniging uit Eindhoven.
De Loefbijter biedt al sinds 1967 voor elk wat wils, voor gevorderde zeilers, voor mensen die nog nooit gezeild hebben maar dit graag willen leren en natuurlijk ook voor de echte gezelligheidsbeesten die graag met een glaasje berenburg in de hand de Friese wateren verkennen.
De studentenzeilvereniging uit Enschede.
In 1993 is het DYS opgericht als jachtbouwkundig dispuut van het Scheepsbouwkundig Gezelschap William Froude, de studievereniging van Maritieme Techniek aan de Technische Universiteit Delft.
Bol de zeilen, breidt de zeilen uit. Vela pandas!
Delftse Studenten Zeilvereniging Harpyia is de zeilvereniging van Delft.
De Delftse Studenten Zeilvereniging Leukotheia is een ondervereniging van studentenvereniging Sint Jansbrug en is opgericht op 24 maart 1959
Zeilvereniging in heemstede voor jogeren van 10 jaar.
Zeeverkennersgroep uit Heemstede aangesloten bij Scouting Nederland. Wij geven jongeren vanaf 7 jaar zeilles.
Gelegen aan de mooie rivier de Eems in Delfzijl.
Zeilliefhebbers die geen boot of zeilmaatje vinden en graag met een gezelschap willen zeilen kunnen bij ons terecht.
Zeilen en surfen in Zoetermeer! De Zoetermeerse Watersportvereniging Noord-Aa is een bloeiende, actieve vereniging waar onderlinge wedstrijden en opleidingen voor jeugd en volwassenen heel actief worden uitgevoerd. Met ongeveer 350 leden, is er een sportieve en gezellige sfeer op onze vereniging.

Zeilweekend

Op Flotel.nl boekt u een leuk zeilweekend op de mooiste traditionele schepen van Nederland.

botter zeilen

Avondje zeilen met een botter. Super beleving !
Zeilen op de botter BU89 is een belevenis voor iedereen.
Botter zeilen, botter bu 113
Zeilen op de botter BU80 is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud.
Zeilen op de botter HN11 is een belevenis voor iedereen.
Zeilen met een botter is 1 van de leukste zeil uitjes op het IJsselmeer. Kijk snel naar het aanbod.